ساخت انواع دیوار حایل در مناطق شیب‌دار جهت استحصال زمین، روشی مقرون به صرفه بوده که تاریخچه استفاده از آن به گذشته دور برمی گردد. اگرچه ساخت یک دیوار سیمانی وزنی اغلب به‌خاطر سنگینی و پرهزینه بودن منطقی نیست، اما با تسلیح خاک به وسیله ژئوتکستایل،  سازه‌ای مقرون به صرفه و درعین حال مهندسی خواهیم داشت. ژئوتکستایل و به طور کلی ژئوسنتتیک‌ها از نظر اقتصادی، ساخت دیوار‌های حایل را عملی می‌سازند. به عنوان مثال ژئوتکستایل یا ژئوگرید به کار رفته جهت احداث دیوار حایل می‌تواند تقریباً با کمتر از نیمی از هزینه یک دیوار بتنی یا بنایی ساخته شود. ژئوتکستایل‌های نبافته سنگین وزن، مزایای چشم‌گیری نسبت به روش سنتی دارند، که از جمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: نصب آسان، حمل آسان، امکان استفاده از مصالح خاکبرداری شده محل پروژه.

همچنین جهت تأمین زهکش مناسب در زیر دیوار حایل یا در محل اتصال آن به خاک دامنه شیب‌دار، استفاده از ژئوتکستایل انتخاب بسیار مناسبی است.

توصیه می‌شود در مواردی که تسلیح خاک مد نظر است از ژئوگرید یا ژئوکامپوزیت (ترکیب ژئوتکستایل با ژئوگرید) جهت عملکرد بهتر، استفاده شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به آدرس زیر مراجعه فرمایید.

Geoparsian.com

 

دسته‌ها: موارد کاربرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

15 − 7 =